Loodgieters Vergelijken

Snel en eenvoudig offertes bij meerdere loodgieters aanvragen

Meer over Loodgieters

  

 

Ervaart u problemen met uw huidige leidingen, problemen met de afvoer verstopt of heeft u wilt nieuw sanitair laten installeren? Dan is het tijd om een loodgieter in te schakelen. Op loodgieters-vergelijken.nl vind u uiterst ervaren en betrouwbare loodgieters bij u uit de regio. Door gratis offertes aan te vragen kunt u gemakkelijk de kosten van meerdere loodgieters met elkaar vergelijken.

Het vakgebied van de loodgieter is veelzijdig. Een loodgieter verricht veel meer diensten dan alleen leidingreparatie of –vervanging. Ook isolatie behoort veelal tot de specialiteiten van een loodgieter.

Voorbeelden van werkzaamheden zijn:

  • Plaatsing, vervangin en onderhoud van centrale verwarming, boilers en/of geisers
  • Realisatie van badkamers of een gedeelte hiervan
  • Dakisolatie, vervanging daklatten en leggen van dakpannen/-bedekking
  • Zinken en koperen goten en afvoeren
  • Aanleg van water- en gasinstallaties, plus herstel en vernieuwing
  • Riolering

Een onderhoudscontract afsluiten
Het kan gebeuren dat u te maken krijgt met een onverwachte lekkage of andere schade aan uw leidingen en afvoer. In dat geval is het natuurlijk zo snel mogelijk een loodgieter inschakelen. Nadat het euvel is verholpen, maar blijkt dat er toch schade is aangericht dan zult u zich wellicht de vraag stellen of het niet voorkomen had kunnen worden.

In veel gevallen ontstaan lekkage en andere problemen aan leidingen enafvoer aan slecht of geen onderhoud. Roest treedt op, of verstoppingen hopen zich op. Loodgieters erkennen dit probleem en bieden daarom onderhoudscontracten af. Hiermee bent u verzekerd van veelal een jaarlijkse controle op uw (centrale-)verwarming, leidingen, sanitair, gas, et cetera. Dit valt in samenspraak met de loodgieter af te spreken. Op die manier voorkomt u onverwachte problemen!

Heeft u een onderhoudscontract afgesloten en mocht het toch nodig zijn dat u accuut een loodgieter nodig heeft dan is de loodgieter vaak 24 uur per dag te bereiken. Daarnaast worden er vaak geen voorrij- en arbeidskosten berekend. Dit zit als het goed is in een onderhoudscontract.

Wel is het zo dat loodgieters niet allemaal hetzelfde werken. Informeer dan ook altijd naar de inhoud, kosten en mogelijkheden van een onderhoudscontract.

Subsidie
u kunt nu in aanmerking komen voro de 6% btw regeling vanuit de overheid. Voor diverse bouwweerkzaamheden, waraonder een aantal werkzaamheden die een loodgieter voor u kan verrichten betaald u niet het hoge btw-tarief, maar slechts een tarief van 6%.

De werkzaamheden waarvoor het 6% btw tarief geldt is:

  • Sanitair (alles wat aantgesloten is op waterleiding en riolering, en vast zit aan de badkamer zoals kasten en luchtverversers)
  • Plaatsing van verwarming of airconditioning inclusief toestellen die op het gasnetwerk zijn aangesloten

Kunt u de diensten van een loodgieter gebruiken, of wilt u simpelweg weten of er een goedkopere loodgieter is die aan uw wensen voldoet? Wacht niet langer en vraag direct offertes aan.